Életkert A test és a lélek
egészségére!
Szellemi Ösvény/Hazaút

Kezdőlap

Aktuális

Életkert

Életmód

Receptek

Praktikák

Szellemi ösvény

Olvasóterem

Fórum

Hazaút

Mikor a földi létben „meghalunk”, lelkünk folytatja útját igazi, angyali otthonába. Ezen az úton sok a buktató, és az eltévedés is nagyon gyakran előfordul a föld közeli birodalmakban. (manapság csak a lelkek 20%-a talál haza, a többiek eltévednek) Ezért, mint őseink, mi is hazavezetjük a lelket, természetesen csak a saját kérésére.
Ez a vezetés egy ősi spirituális folyamat, aminek a gyökerei számos bennszülött néphez nyúlnak vissza, amint tisztelettel adóznak a halál, mint egyéni utazás előtt és végül a teljes család és a közösség előtt.
Ebben a folyamatban segédkezem a kliensemnek gyengéden elengedni a fizikai testet, azután biztonságosan és örömtelien fenntartom az energiájukat a nem-fizikai, földi birodalmakban, az átmeneti periódusban és a temetési eljárás alatt. Végezetül, elkísérem a Virágok Hídjához, ahonnan angyalok kísérik tovább őt utazásuk befejező részében.
Ezt a vezettetést azok (illetve azok családtagjai) rendelhetik meg, akik tudják, érzik, hogy mostanában fogják elhagyni a fizikai testüket. A régebben eltávozott lelkek hazavezetése (több ok miatt) sajnos nem lehetséges.
A vezetés ideális esetben még a halált megelőző időszakban elkezdődik. Itt megismerkedem a klienssel, hetente találkozunk és megbeszéljük a rá váró eseményeket, így a sokkhatás is nagyban elkerülhető. A test elhagyásakor a lélek bejelentkezik hozzám (ezt azonnal tudom) és megkezdődik a vezetés. Naponta 1 órát intenzíven csak vele töltök, és erről az itt maradó hozzátartozóknak beszámolok. Ez ideális esetben 1-2 hetet vesz igénybe, de előfordul, hogy 1-2 hónapra van szükség.
Ezt a vezetést csak hivatalos, diplomával rendelkező Dreamwalkerek végezhetik, amit itt lehet ellenőrizni:

http://www.crimsoncircle.com/DreamWalkerDirectory/tabid/1514/Default.aspx
(A country melletti nyilacskát le kell gördíteni és kiválasztani a Hungary címszót)

Bővebb felvilágosításért és a szolgáltatás megrendeléséért jelentkezni lehet:

Kállay Ildikó
06-30/436-7906
ildiko@interware.hu

vissza