Életkert A test és a lélek
egészségére!
Szellemi Ösvény

Kezdőlap

Aktuális

Életkert

Életmód

Receptek

Praktikák

Szellemi ösvény

Olvasóterem

Fórum

Channeling

Közvetítés, channeling, entitások, új energia, felemelkedés, üzenetek az univerzumból. Egyre többet halljuk mostanában ezeket a szavakat, kifejezéseket, számos könyv jelent már meg, melyek univerzumbéli entitások üzeneteit juttatják el hozzánk kiválasztott közvetítőiken keresztül, és egyre gyakoribbak az élő közvetítések is, melynek során a résztvevők személyesen is részesedhetnek az új és különleges energiákból.
Talán néha kétkedve fogadjuk a más dimenziókból érkező „híreket”, de érezzük, tudjuk, tapasztaljuk, hogy valami változik, nem csak körülöttünk, bennünk is. Egyfajta „új spiritualitás” van születőben, ami felülír sok korábbi nézetet, irányzatot, és ami rengeteg örömöt és szeretetet hordoz magában. Amennyire különleges, annyira egyszerű is, hiszen semmi mást nem kell tennünk, csak megtalálni magunkban a fényt, felismerni valódi énünket, és megteremteni magunknak azt az életet, amelyre vágyunk.
Nagy lépést tehettek előre ezen az izgalmas úton azok, akik részt vettek októberben a két angol médium, Story Waters és Lee Harris budapesti channelingjén. A vezetett meditációk segítségével falakat döntöttünk le, blokkokat oldottunk fel, régóta magunkkal hurcolt tévhitektől, rossz beidegződésektől szabadultunk meg, és olyan energiaáramlásnak lehettünk részesei, melynek hatását még hosszú ideig éreztük, sőt érezzük most is.
Ez a hétvége mindannyiunk számára meghatározó esemény volt, de erről beszélni olyan, mint amikor egy különleges utazás után visszatérve mesélsz arról, amit átéltél, és közben pontosan tudod, hogy szavaid nem adják vissza az élményeidet, mert azt csak az értheti, aki részese volt.
Lee és Story most még kevéssé ismertek Magyarországon, de talán tanításaik, üzeneteik hamarosan egyre több spirituális útkeresőhöz jutnak el. Story könyvei, írásai még a New Age mozgalmon belül is szokatlannak, újszerűnek számítanak. Két nagy vihart kavart könyvében - „The Messiah Seed” (A bennünk élő megváltó) és „You are God. Get over it.” (Isten vagy. Törődj bele.) – az ember saját felelősségét hangsúlyozza a boldogság megteremtésében. Közvetítései során saját felsőbbrendű énjének üzeneteit csatornázza le.
Lee ismert és kedvelt zenész, aki hisz abban, hogy a zene és a hangok, illetve minden más kreatív tevékenység gyógyító hatással bír, hiszen a kreativitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája. Szellemi vezetői a ZZZ: Zakariás, Ziadora, Zapharia, megvilágítják, hogy ha a szívedre hallgatva éled az életed, akkor az elméd helyett az ösztöneid kezdenek irányítani, és ezáltal megszabadulhatsz a korlátozó hiedelmektől, melyek béklyóban tartják valódi énedet.
A két angol fiatalember 2009 márciusában ismét Budapestre látogat, így újra egy különleges, sorsfordító hétvégének lehetünk részesei. Nehéz lenne azt most meghatározni, hogy miről fog szólni ez a hétvége, ezt még maga Lee és Story sem tudná megmondani. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy aki eljön, pontosan azt fogja kapni, amire szüksége van: válaszokat a kérdéseire, rengeteg pozitív energiát, felszabadító meditációkat, könnyeket, sok-sok mosolyt, meghatározó gondolatokat, vagyis egy olyan élményt, melynek segítségével óriási lépést tehet az önmagához vezető úton.
Minden további információ Lee-ről, Storyról és az eseményről a www.channeling.hu oldalon!

Szeretettel: a Black&Silver csapata

vissza