Életkert A test és a lélek
egészségére!
Szellemi Ösvény

Kezdőlap

Aktuális

Életkert

Életmód

Receptek

Praktikák

Szellemi ösvény

Olvasóterem

Fórum

A 8-ik Kapu Nyitás második részének alap eszméje:

IZIG-VÉRIG IGAZ SZERETET

Több mint 2 év múlt el a 8-ik Kapu Első Nyitása, 2007. február 11-e óta.
Ez az első Nyitás kitárta a Lótusz Világ, a Tiszta Igaz Szeretet birodalmának kapuit. A Lótusz Szív képviseli az új érzelmi testünket, amely az Ultra Kiterjedt Valóságban honol. Ez már az Egy Szíven túl lévő szint.
Az egyik különbség az Egy Szív és a Lótusz Szív között az, hogy a Lótusz Szívhez új elem adódik: a legvadabb álmaink beteljesedése. Most már képesek vagyunk szolgálni az Egyet, s közben beteljesíteni legmélyebb, legintimebb, személyes vágyainkat.
Az új alapokat a Lótusz Szív felébresztése közben raktuk le. A Lótusz Szív az új alapjaink valódi dinamikája. Az új alapjainkat csakis rendíthetetlen integritással, a legmélyebb szintű elkötelezettséggel, nyitottsággal és szeretettel teremthetjük meg, és megköveteli tőlünk, hogy valódiak és igazak legyünk, mint még soha azelőtt. Ez elvisz bennünket a Lótusz Világba, a Megfelelő Idő, Megfelelő Hely és a legvadabb álmok beteljesedésének birodalmába. És ez még csak a kezdet!
Azonban mielőtt teljesen beléphetnénk a Lótusz Világba, át kell jutnunk a
Torzulások Sávján, a Lótusz Világ briliáns szűrő rendszerén. A Torzulás Sávja felszínre hozza, jócskán felnagyítva és olykor eltorzítva, mindazt, ami nem tiszta és nem valódi. Ez a hosszú idő alatt a 8-ik Kapu Nyitások között szorgalmasan rostáltuk át lényünket és tisztítottuk meg a múlt idejét múlt lerakódásaitól. Gyógyítottuk érzelmeinket és eltávolítottuk a dualitáson alapuló hiedelmeinket. A Torzulások Sávján való áthaladásunk utolsó beavatása az volt, hogy a Tökéletes Viharunk Szemébe vetettük magunkat. Ez a végső, legszemélyesebb kihívás, amely meggyógyítja és újra egyesíti az utolsó elemeit is az elkülönülésnek bennünk. Ezért nyúlt ilyen hosszúra a két aktiválás közötti idő. Addig nem léphettünk volna be teljesen a Lótusz Világba ,míg mindezt meg nem tettük.
Minél több mindentől tisztíjuk meg magunkat, ami idejétmúlt és nem valódi, annál szabadabbak leszünk. Sokunk már a Lótusz Világ Ultra Kiterjedt
Valóságában tartózkodik. Itt kóstolgatjuk első tapasztalásainkat a szeretet egy teljesen új szintjéről, aminek TISZTA SZIV SZERETET a neve.
Ez elvisz bennünket az ismert térképéről, mindennek a MAGJÁT, a sejtszintű megváltozását előidézve. Többé már semmi sem lesz ugyanaz a régi. Mi emelkedünk ki, mint Igazak.
A 8-ik Kapu Második Nyitásának monumentális a hatásköre és messzire nyúló következményei lesznek. Az Egy Igaz Szeretet teljesen Új Ősmintázatának (Mátrix) a születését jelöli. És most végre készek vagyunk arra, hogy lehetővé tegyük ennek megszületését, ugyanis ez csakis az igazak által tehető meg.
A Második 8-ik Kapu Nyitás a következő szintje mindannak, ami 1993-ban került lehorgonyozásra a 2-ik Kapu Nyitás alkalmával, ami a Csillagokon
Túli Szeretők belépési pontja volt. Ennek következtében a nyitás ugyanazon a dátumon lesz. Attól kezdve (2-ik Kapu Nyitás) Szeretetünk tisztaságával és összpontosított szándékunkkal gyorsítottuk az időközöket, felébresztve
Igaz Szeretetünket, hogy elhozzon bennünket ide, amikor az idő végre elérkezett.
A 2-ik Kapu Nyitásával először kezdtük el szívünk legmélyebb vágyait összehangolni, és egyesíteni spirituális törekvéseinkkel. Most már készek vagyunk rá, hogy megnyilvánítsuk mindazt, amire igazán vágyunk önmagunk számára, egyidejűleg szolgálva és kielégítve az Egység igényeit is. Többé már nincs más út. Ez, a még hátra lévő ellentétek és polaritások végső, befejező Teljes Szent Egységbe való hozatala.
A TISZTA SZIV SZERETET fenséges és erőteljes energiáinak a lehorgonyozása ezekben a zavaros időkben a bolygón, mélyreható és messzemenő hatásokkal bír. A TISZTA SZIV SZERETET a legerősebb szeretet, amit valaha is megtapasztaltunk. Minden illúziótól mentes, nyers, erős és mindent átható.
Puszta elragadtatás (extázis), valódibb mint bármi, amit jelenleg el tudunk képzelni. SZERETET, ami által egyszerre alázatot és tiszteletet érzel.
Amikor megtapasztaljuk, tudni fogjuk, hogy attól a pillanattól fogva mindent másképpen, összehasonlíthatatlanul több szentséggel kell tennünk.
A 8-ik Kapu végső aktiválása az Átfedés Sávján való áthaladásunk befejezését jelöli az Antarion átalakulás közepette. Teljes egészében aktiválja majd a Láthatatlan Gyémántját, felfedve egy teljesen új kozmológiát,amint a mély láthatatlan láthatóvá válik. A Láthatatlan Gyémántja az a valóság ahol a Csillagokon Túli Szeretők végre egyesülnek a fizikai síkon Az Egy Igaz Szerelemben. A 8-ik Kapu Nyitásával megszületik az Igaz Szeretet társ kapcsolatának legvadabb álmainkat is meghaladó Új Mátrixa.
Az új szeretetet már megéreztük. Az, TISZTA SZIV SZERETET és mérhetetlenül erősebb, tisztább és igazabb mint bármilyen szeretetet, amit eddig valaha is megtapasztalhattunk. A TISZTA SZIV SZERETET segít majd eloszlatni a dualitás utolsó maradványait is. Ahogy növekszik erősségében, átalakítja majd mindazt, ami nem valódi és igaz.
Sokáig vártunk a 8-ik Kapu Második Aktiválására. Most már készek vagyunk…..

MUA

A MUA (ejtsd Múá) egy ősi tahiti szó, jelentése: “a kezdetek kezdetén” vagy “mindenek előtt”. Ebbe a szóba van belekódolva az ősi Lemuria vagy Lamu emlékezete.
A MUA szónak van egy mélyebb értelme is, ami nagyon is ráillik a mostani időkre. A MUA jelöli a fő világciklusok új kezdetét. Ez fog megtörténni 2009-ben A TISZTA SZIV SZERETET ÚJ ÖSMINTÁZATÁNAK (MATRIX) megszületésével.
Az előző MUA-k jelölték a Nap és a Hold Születését, az idők kezdetét, valamint mindegyik új világ teremtését, mint pl. a világét, amely az özönvíz után született. Szintén egy jelentős MUA fog bekövetkezni 2011-2012 végén, amikor a Maya és az Inka naptár átbillen a kezdeti pozícióba.
Habár az egész bolygó a MUA hatása alatt áll, vannak azonban speciális fizikai helyek, ahol a MUA magja van. Egyike ezen helyeknek a Titicaca tó Peruban és Bolíviában. Ezen a helyen, a szent tónál kezdődött az ismert MUA-k közül a vízözön előtti világ megteremtése közben a négy fivér és a négy nővér kiemelkedése. Ők alapították Tiwanaku hatalmas, ősi civilizációját. A vízözön után, Viracocha a Teremtő Isten a tóban született a következő MUA alatt. Általa született a Nap és a Hold és tőlük származtak az Inka Birodalom megalapítói Manco Capac és Mama Ocllo. És itt fog az Egy Igaz Szeretet Új Ősmintázata (Mátrix) létrejönni és itt fog a Fehér Sárkány megszületni.

A 8-ik Kapu Fő Tengelye (Master Cylinder)

Peruban és Bolíviában a misztikus Titicaca tónál lesz a 8-ik Fő Tengelye.
A Fő Tengely minden 11:11 aktiválás kulcs pontja. Ott lép be először az új 11:11 energia a bolygóra. Életbevágóan fontos, hogy a Fő Tengely erős és elkötelezett csoportja legyen az Igazaknak, hiszen az Egy Igaz Szeretet Új Ősmintázatát (Mátrix) hozzuk létre.
Csakis azok, akik igazán “hallják a hívást” kell, hogy részt vegyenek a Fő Tengelyben, hiszen nem horgonyozhatjuk le és rakhatjuk le az Új Alapokat semmi kevesebbel, mint az Ultra Kiterjedt Valóságban szilárdan lehorgonyozott Teljes Lényünkkel. Ez még teljesen feltérképezetlen, ultra valós és fokozottan erőteljes, több SZERETETTEL mint valaha is el tudtuk volna képzelni, hogy lehetséges.
Részt venni egy 11:11 Fő Tengelyben az életre szóló tapasztalat. Egyáltalán semmivel sem hasonlítható. Mélyen átalakító megélés, ami teljesen megváltoztatja az életet.

8-ik Kapu Lehorgonyozó Csoportok

Aki nem tud részt venni a Fő Tengelyben, alapvetően fontos részt vállalhat a 8-ik Kapu Aktiválás szolgálatában, mint 8-ik Kapu Lehorgonyozó Csoport. Együttesen a Fő Tengellyel, a Lehorgonyozó Csoportok egy kiterjedt Egységet alkotnak. Amint a 8-ik Kapu energiái belépnek a Fő Tengelynél, lehorgonyozzuk a földbe és küldjük tovább a Lehorgonyozó Csoportokhoz, akik szintén lehorgonyozzák a saját területükön, majd szétküldik az egész világon.
A 8-ik Kapu - Második Rész energiáinak a fontosságát tekintve és, hogy teljesen újak, mi is teljesen friss, vadonatúj 8-ik Kapu Lehorgonyozó jegyzéket kezdünk. Aki egy 8-ik Kapu 2 Lehorgonyozó Csoportot szervez, vagy egy meglévő Egység Lehorgonyozó Csoportot igyekszik 8-ik Kapu 2 Csoporttá transzformálni, kérjük sziveskedjék egy e-mail üzenetben értesíteni Annu-t a nemzetközi 11:11 Lehorgonyozó Co-ordinátort a onebeing1122@yahoo.ie e-mail címen, hogy feltehessük a 8-ik Kapu Lehorgonyozó Listára.

A 8-ik Kapu Nyitás Szertartás időpontja

Megsokszorozottan erősebb lesz, ha a szertartásotokat ugyanabban az időben csináljátok amikor a Fő Tengely végzi az aktiválást a Titicaca Tónál Peruban és Bolíviában. A 8-ik Kapu Nyitást Június 5-én reggel 9:30 órakor kezdjük és délután 4 óra körül fejezzük be Bolíviai idő szerint. Használjátok a világóra - The World Clock - weboldalt, hogy átalakítsátok ezeket az időpontokat helyi időre.
Habár, ez kissé kényelmetlen éjszakai időpont lesz a világ egyes tájain, kérlek benneteket vegyétek figyelembe, hogy ez egyszeri, életre szóló esemény és áldottak vagyunk valahányan, hogy részt vehetünk benne. Ez talán könnyebbé teheti, hogy kilépjünk a “megszokott” rutinból. A 8-ik Kapu első nyitásánál 2007-ben sok Lehorgonyozó csoport csatlakozott a Fő Tengelyhez és igazodott a Spanyolországi, Mallorcai időhöz - a különbség óriási volt. Mi ténylegesen éreztük, hogy a Lehorgonyozó Csoportok velünk vannak és őrséget állnak a Fő Tengely csoportnak. Az Ö erőteljes jelenlétük döntő tényezője volt a 8-ik Kapu első részének sikeres aktiválásában. Nem tudtuk volna ezt megtenni nélkületek!
A 8-ik Kapu, az Egy Igaz Szeretet Új Ősmintázatának a megszületése, az alkalmak legritkábbika. Hihetetlenül erősebb lesz mindenütt, a saját Lehorgonyozó tapasztalásotok pedig sokkal erőteljesebb, ha mindannyian összekapcsolódunk Egy Lénnyé - minden szinten, beleértve a fizikai időt is.

A 8-ik Kapu Alap eszméje

A szertartás(otok) kezdetétől a végéig életbevágóan fontos, hogy a 8-ik Kapu Nyitás alap eszméjére összpontosítsatok: az IZIG-VÉRIG IGAZ SZERETET-re. A Lótusz Szív az Egy Szív szintjén túl van, és az az Új Alap, amire a jövőbeli törekvéseinket építjük majd. Azon kívül, a Lótusz Szív az új érzelmi testünk MAG dinamikája, és az egyesülést képviseli a legintimebb személyes vágyaink és az igazi célunk beteljesítése között azáltal, hogy az Egységet szolgáljuk. Amint belépünk a fenségesen finom Lótusz Világba, el fogunk merülni benne, a legtisztább, Igaz Szeretet erőteljes infúziója által, amit valaha is éreztünk. Minden alapjaiban fog megváltozni, sejt szinten, és mi belépünk a MEGFELELŐ IDŐ - MEGFELELŐ HELY valóságába, ahol beteljesíthetjük Legvadabb Álmainkat.

Kapcsolódás a Fő Tengelyhez és a Lehorgonyozó Csoportokhoz világ szerte

A 8-ik Kapu aktiválása alatt a Lehorgonyozó Csoportok fókuszában kell, hogy álljon a kapcsolódás a Fő Tengelyhez és a többi Lehorgonyozó Csoporthoz világ szerte Egy Lénnyé válva, hogy megszülethessen lehorgonyozás közben az EGY IGAZ SZERETET Új Ősmintázata.
A 8-Kapu Aktiválás Szertartás alatt életbevágóan fontos, hogy állandó kapcsolatban legyetek a Fő Tengellyel a Titicaca Tónál. Tudatosan érezzétek állandó jelenlétünket veletek a Lótusz Szívben. A Fő Tengely folyamatosan küldi majd a 8-ik Kapu TISZTA SZIV SZERETET erőteljes, sűrített energiáit, egyik hullámot a másik után. Minél teljesebben kapcsolódtok a Fő Tengelyhez, annál erősebben fogjátok érezni ezt. Amint megindul az energiák beáramlása, horgonyozzátok le az Új 8-ik Kapu energiáit a földbe és terjesszétek ki a világ legtávolabbi sarkába is.
A 8-ik Kapu aktiválása teljes egészében le fog söpörni bennünket az ismert Térképéről, mint még soha ezelőtt, messze a mélyebb láthatatlan, feltérképezetlen valóságába, amit Lótusz Világként ismerünk. A Fő Tengely erőteljesen érezni fogja a Lehorgonyozó Csoportok óriási energiáját és összpontosított szándékotok meg Szeretetetek támogatni fog bennünket és lehorgonyozva, azaz leföldelve tart minket. Mélységesen hálásak vagyunk a részvételetekért, mert ez teszi lehetővé, hogy összeszedjük a szükséges erőt és aktiváljuk ezt a hatalmas 8-ik Kaput! A 8-ik Kapu Első Részében a Fő Tengely Aktiválás Szertartása közben számos Lehorgonyozó Csoport olyan hatalmassá vált, mintha őrséget álltak volna körülöttünk, kapcsolódásunkat még erősebbé téve.
Az szintén fontos, hogy folyamatosan tudatában legyünk a többi Lehorgonyozó Csoporttal a világ összes táján. Együttesen, mindannyian Egy nagyon hatalmas EGYSÉGET alkotunk és minél inkább tudatában van ennek a Lehorgonyozó Csoport, Egységünk annál hatékonyabb lesz.
A 11:11 Fő Tengely mindegyikén , minden alkalommal, hangosan felolvassuk minden egyes Lehorgonyozó Csoport nevét és helyét a bolygón, az Aktiválási Szertartás bevezetőjeként. Eközben érezzük, hogy csatlakoztok hozzánk az Egységben. Ez erőteljes nyitánya az Aktiválásunknak, miután minden résztvevő elfoglalta a kijelölt helyét. És Akkor készek is vagyunk elkezdeni…..
Nagyon fontos, hogy mindannyian, ti is, hangosan felolvassátok a 8-ik Kapu 2-ik Rész Lehorgonyozó Csoportjainak legújabb listáját a szertartásotok kezdetén, hogy valahányan tudatosan kapcsolódjunk egymáshoz.

A 8-ik Kapu 2-ik Rész Fő Tengely Aktiválás Szertartása

A 11:11 Fő Tengely szertartásokon soha nem volt előre meghatározott rendje az aktivitásoknak. Mi egy hetet töltünk el intenzív előkészületekben, megtanuljuk a Szent Táncokat és egyéb eljárásokat, melyek erős és tiszta Egységbe hoznak össze bennünket. Az Aktiválás Szertartás napján teljesen nyitottak vagyunk, hogy haladjunk az áramlattal és kövessük az energiát.
Általában a kapuval kezdjük, két ember egymással szemben állva kaput képez és a résztvevők egyenként jönnek át a kapukon, az előző 11:11 Kapuk mudráit végezve. Áthaladva a kapun ők is kapuk lesznek, míg a Fő Tengely csoport egységes kaput képez. Hatalmas kört alkotva megnyitjuk a Lótusz Szívet és meghallgatunk egy dalt Omashar vagy más zeneszerzőtől. Ezután hangosan felolvassuk a Lehorgonyozó Csoportokat a világ összes tájáról, így érezni tudjuk jelenlétüket és Egységbe tudunk kapcsolódni velük. Általában először a Starry Processional táncot táncoljuk, mert ezt minden eddigi 11:11 Aktiváláson táncoltuk (a kerékben forgó kerék-kör a körben, a fordító megjegyzése). Ezután bármi megtörténhet…..
Van, amikor az egész szertartás simán folyik, majd hirtelen vége szakad. Nyolc vagy több órát is ott töltöttunk, és úgy tűnik, mintha most kezdtük volna.
Máskor meg kihívásokkal kell szembenéznünk, esetleg az energiák hirtelen kimerülnek. Ezekben az esetekben, az elmúlt hét kiképzése nélkülözhetetlen: ilyenkor gyorsan össze kell szednünk Egységünket és egy magasabb szintre kell emelnünk azt.
Majdnem mindegyik 11:11 Kapu Aktiválás során lesz legalább egyszer (és inkább sokkal több, mint egyszer), hogy az energiák hirtelen lelépnek az ismert térképéről, és magukkal rántanak bennünket egy erőteljes és tiszta merülésre az Ultra Kiterjedt Valóságban. Legtöbb esetben ez olyankor fordul elő, amikor lehetetlen közölni, hogy mi történik és mi a következő teendő. Ilyenkor kell az Egységnek előtérbe kerülnie. Ha Egységünk nem igazán jól működik, az végzetes lehet. De hogyha, erős és egyesített, akkor annyi nagyszerűség van ott, arra egyáltalán nincsenek szavak, amikor új ösvényeket hozunk létre a mélyebb Láthatatlan eddig feltérképezetlen valóságaiban. Ezek a pillanatok amikor fizikai testben teljes egészében a láthatatlanban tartózkodunk, teljesen ámulatba ejtők.
A Kapu tényleges aktiválása bármikor megtörténhet, majdnem mindig, amikor a legkevésbé várjuk (Lásd a Második Kapu Őrző meséjét). Amikor az új kapu energiái bejönnek a bolygóra a Fő Tengelyen keresztül, minden jelenlevő megkérdőjelezhetetlenül érezheti azt. Ez a Lehorgonyozó Csoportokra is igaz. Hogyha nyitottak és összekapcsolódva maradtok a Fő Tengellyel és a többi Lehorgonyozó Csoporttal, létre hozva az Egységet, akkor bizonyosan érezni fogjátok a 8-ik Kapu energiáit, amikor azok elérnek hozzátok. Ez is egy ok, amiért érdemes a Lehorgonyozó Csoport Szertartás időpontjával igazodni a Fő Tengelyhez. Amikor a 8-ik Kapu energiái megérkeznek hozzátok, a ti dolgotok, hogy lehorgonyozzátok a földbe, és tovább küldjétek bolygó szerte.
Nincs meghatározott időpont, hogy mikor fejeződik be az Aktiválás Szertartás. Egyszer csak hirtelen nyilvánvalóvá válik, hogy kész, bevégeztetett. Mi mindannyian érezzük azt. Sokszor még vannak táncok, vagy aktivitások ,amiket meg szerettünk volna még csinálni, de a szertartás már befejeződött.

Fordította: Sári Izabella

A Lehorgonyozó Csoportok felkészülésére és szertartására vonatkozó oldalak hamarosan következnek!
Az eredeti szöveg és az eredeti oldalak Solara weboldalán az nvisible.com találhatók The 8th Gate Activation of 11:11 Part 2 címszó alatt.
All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.
N V I S I B L E

vissza