Életkert A test és a lélek
egészségére!
Életmód

Kezdőlap

Aktuális

Életkert

Életmód

Receptek

Praktikák

Szellemi ösvény

Olvasóterem

Fórum

Új Medicina

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket az Új Medicina által nyújtott lehetőségekre, miszerint minden betegség kiváltó oka egy konfliktus, ami a természet törvényei szerint 2 szakaszból áll: a konfliktus aktív és a megoldás utáni szakaszból. Tudatosságunkkal ezt a folyamatot segíthetjük! A gyógyulás egy gyógyszerek és műtétek nélkül lezajló, természetes folyamat! Az a csoda, hogy oltások és gyógyszerezés (mérgezés) ellenére is legtöbbször meggyógyulunk!

Ezentúl boldogan állok a rendelkezésetekre nem csak táplálkozási tanácsokkal, hanem minden gyógyulni vágyó embernek szeretnék segíteni, aki képes felvállalni a felelősséget a saját életéért és egészségéért. Íme, egy rövid tájékoztató:

KONZULTÁCIÓ

Ha nálad valamilyen betegséget állapítottak meg, és gyógyulásodban biztosra akarsz menni, keress meg egy személyes konzultációra.

A konzultáció egy személyes beszélgetés, esetfeltárás, melynek során megkeressük, beazonosítjuk, és feloldjuk a megbetegedést beindító konfliktust, vagy ha ez azonnal nem lehetséges, személyre szabott megoldást dolgozunk ki a feloldására.

Ezáltal a megbetegedés, rák, stb. nem súlyosbodik tovább, és belépsz a gyógyulási szakaszba. Így, és csakis így tervezhetővé, kiszámíthatóvá válik a teljes gyógyulásod időpontja. A gyógyulási szakasz is járhat kellemetlenségekkel, de ezekről felvilágosítást kapsz.

Mindenképp hozd a leleteidet, mert a konzultáció nem diagnosztizálás. Diagnózisért, kérlek, fordulj műszerekkel rendelkező szakorvoshoz!

Minden szervi elváltozásnál segít a konzultáció, kivéve a mérgezésből, balesetből, besugárzásból, vagy fejlődési rendellenességből származó megbetegedéseknél, tehát, ami önmagától, életed során alakult ki, az allergiától a végbélrákig.

Kérlek, a bejelentkezés előtt feltétlen nézd meg az Új Medicina honlapján található ismertető előadást: www.ujmedicina.hu letöltések: debrecenignmeloadas

Konzultációk jelenleg Tápiószelén!
Bejelentkezés, időpont egyeztetés:
Kállay Ildikó 06 30 436 7906

Igazoló oklevelek!

Alap

Haladó

Konzulens

vissza